Han Solo-filmet készíthetnek a Lego-kaland rendezői

2015.07.08. 00:07

A Lego-kaland két alkotója, Christopher Miller és Phil Lord egy fiatal Han Solóról szóló filmet készíthet a Hollywood Reporter információi szerint. Az újság informátora szerint az új film Han Solo fiatal éveire fókuszálna, arra hogyan lett belőle űrcsempész, tolvaj és gazfickó.

A Star Wars-spinoff állítólag három év múlva, 2018. május 25-én kerülhet mozikba. Egyelőre sem a Disney, sem a Lucasfilm nem kommentálta a híreket.

Ha hihetünk a híreszteléseknek, a forgatókönyvet Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan írná, akik közül az idősebb Kasdan dolgozott például A Birodalom visszavágon és az idén megjelenő Az ébredő Erőn, az ifjabb pedig a Dawson és a haverok néhány epizódján.

Kasdanék azt nyilatkozták:

Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Chrisszel és Phillel dolgozhatunk, akik egy egészen új dimenziót hoznak majd a Star Wars-univerzumba. Ők most a legeszesebb, legviccesebb és legeredetibb filmesek, így személyük ideális választás arra, hogy elmeséljék Han Solo történetét, aki a galaxis egyik legmenőbb karaktere.

Fontos, hogy ez nem az a bizonyos Boba Fett-film lenne, ami még jelen pillanatban is rendezőre vár, miután Josh Trank kiesett a rendezői székből.

Lord és Miller közben egy közleményben azt írta:

Ezzel egy álom válna valóra számunkra.