Minden halott visszatért volna a Pókember 3-ban

2015.07.16. 13:49 Módosítva: 2015.07.16. 14:04

A Sony a soha el nem készülő Pókember 3-ban korábban annyira biztosra akart menni, hogy visszahoztak néhány olyan halott karaktert is, akiket egy-egy népszerű színész alakított a korábbi részekben. Egészen konkrétan:

  • feltámadt volna a második részben megölt Gwen Stacy, hogy Emma Stone ismét mozikba csábíthassa a tinédzserkorú rajongóit,
  • és Gwen apja, az első Pókemberben elhunyt Stacy rendőrkapitány, akit a Ments meg! tűzoltósorozat sztárja, Denis Leary alakított.
tumblr n9a6dzZDkU1r9n4hjo1 500.gif
Fotó: Sony Pictures / Marvel Studios

Ezt maga Leary mesélte el az IGN-nek adott interjúban: már alig várta, hogy újra Andrew Garfielddal és Marc Webb rendezővel dolgozhasson (akinek a vezetéknevén én mindig jókat röhögök, hiszen ugye hálót jelent).

Csakhogy ebből nem lett semmi, mert a Sony sosem forgatta le a harmadik részt, inkább sokadszorra is rebootolta az egész Pókember franchise-t.

A feltámasztott karakterek ötlete egyébként abszolút nem lett volna ördögtől való: az egyik leghíresebb Pókember-történetben, az 1994-96 között futó Clone Sagában tényleg felbukkant Gwen Stacy, aki (ahogy az a címből is sejthető) Peter Parker elhunyt barátnőjének a klónja volt. (via Io9.com)