Chris Pine rányomul Wonder Womanre

2015.07.29. 15:44

Régóta pletykálják, hogy az új Star Trek-filmek Kirk kapitánya, Chris Pine is elszegődik egy képregény-adaptációba. Ez most végre hivatalos: a 2017-es Wonder Womanben már benne lesz, és valószínűleg a Justice League-ben, azaz a Warner Bosszúállók-filmjében is, ahol Batmannel, Supermannel, Zöld Lámpással és Wonder Womannel harcol majd egy csapatban az igazságért.

A geek szakportálok szerint a karakter, akit a 34 éves sztár a 2017-es Wonder Womanben alakítani fog, Steve Trevor lesz. Ő az az amerikai katona, aki lezuhan a repülőjével Wonder Woman szülőföldjén, a görög amazonok szigetén, ahol természetesen menthetetlenül beleszeret a megmentőjébe. (via Geektyrant)

Fotó: DC Comics / Warner Bros. Entertainment Inc

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla