Boba Fett lánya az új Star Wars főhőse?

2015.08.04. 13:06

Felicity Jones a Star Wars híres fejvadászának, Boba Fettnek a lányát fogja alakítani a 2016-ban mozikba kerülő Rogue One-ban - legalábbis ezt írja a Geektyrant, a Heroic Hollywoodra hivatkozva.

Korábban a rajongók inkább arra tippeltek, hogy a színésznő a Halálcsillag terveit ellopó lázadók oldalán harcoló, fiatal Leia hercegnő lesz majd, és esetleg még szerelmes is lesz a Rogue One kommandósosztag vezetőjébe, aki végül hősi halált hal a felkelés ügyéért. Vagy ha nem Leia lesz, akkor ő maga a Rogue One, azaz a Zsivány Vezér.

Az viszont érdekes csavar lenne a Star Wars-kánon történetében a Disney részéről, ha a Birodalomnak és Jabbának dolgozó Boba Fett lánya átállna a felkelők közé. Az persze megintcsak kérdéses, hogy Boba Fettnek hogyan lehet felnőtt lánya, mikor a Csillagok háborúja előtt játszódó A Sith-ek bosszúja idején még csak kisfiú volt. Persze klónozhatta magát ő is, hiszen Boba Fett sem Jango Fett fia, hanem a többieknél lassabban növekedő klónja.  

A lenti képen persze nem Boba Fett lánya látható, hanem a Star Wars: Rebels rajzfilm Sabine nevű bajkeverő tinilánya, a rózsaszín mandalori páncéljában. Persze ettől még kiderülhet, hogy ő valójában Boba Fett lánya.

A pletyka- és találgatástenger közepén egyelőre csak annyi biztos, hogy

  • a Rogue One önálló Star Wars mozifilmként 2016. december 16-án kerül a mozikba,
  • a Godzilla rendezője, Gareth Edwards rendezi,
  • júliusban elkezdődött a forgatás egy csatajelenettel a londoni Pinewood stúdióban, ahol a Star Wars 7 is készült,
  • Forest Whitaker is fontos szerepet kap majd a történetben.