Colin Farrell is beszáll a Harry Potter spin-offba

2015.08.06. 11:20

Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Dan Fogler és Alison Sudol után a Golden Globe-díjas Colin Farrell is csatlakozik a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off stábjához. A 39 éves színész egy Graves nevű varázslót alakít majd, írja a Hollywood Reporter.

A történet szerint Graves New Yorkban találkozik majd a film címével azonos című, fiktív szörnyenciklopédia szerzővjével, Göthe Salamanderrel. A film sztorija egyébként 70 évvel a Bölcsek köve eseményei előtt játszódik, úgyhogy sem Harry, sem Ron és Hermione nem szerepel majd benne.

A film kapcsán korábban azt írtuk:

A magyarul is megjelent Legendás állatok és megfigyelésük egy roppant szórakoztató, fiktív tankönyv, ebből kellett Harryéknek megtanulniuk, mi a különbség a puffskein nevű, takonyevő, labdaszerű lények és a kviddicsmeccsekhez használt gurkólabdák között. A könyv persze nemcsak egy vicces szörnyenciklopédia Harry és barátai odafirkált lábjegyzeteivel, hanem tartalmaz egy hosszabb történeti áttekintést is a világjáró varázsló-tudós, Göthe Salamander tollából arról, milyen mágiaügyi minisztériumi osztályoknak és titkos kommandócsapatoknak kell megakadályozniuk, hogy például egy sárkány lángba borítsa fél Londont.

A film jövő novemberben kerülhet majd mozikba, a Pixel című Adam Sandler-filmet is jegyző Chris Columbus, aki A bölcsek kövének és A titkok kamrájának rendezője is volt, pedig közben azt is elmondta, hogy egy új, igazi Harry Potter-filmet is szeretne, immár Harryvel és társaival.