Már tudni, miről fog szólni a Toy Story 4

2015.08.15. 22:08

Az eddigi három Toy Storyban elsősorban a barátság, a felnőtté válás és a továbblépés kérdésköreit boncolgatták, a jövőre érkező negyedik részben azonban az eddig csak éppen, hogy érintett szerelem kerül majd a középpontba, derült ki az első két film mellett a negyediket is rendező John Lasseter CNBC-nek adott interjújából.

Woody és az eddig is ismert Bo Peep között szövődik majd a románc a 2017. június 16-án bemutatott filmben.

 BoPeepWoody

A Toy Story 3. 2010-ben az év legtöbb bevételt hozó filmje volt, 1 milliárd dollár jött be a mozijegyekből, és ennek sokszorosa az ajándéktárgyak eladásából, ezért nem volt meglepetés, amikor tavaly bejelentették az új részt.

Lasseter most viszont mindenkit megnyugtatott, hogy most sem tervezik alább adni a színvonalat. „A Disney-nél és a Pixarnál csak akkor készítünk folytatásokat, ha egy legalább olyan jó, vagy még jobb történettel tudunk előállni, mint az eredetinél" – mondta Lasseter, aki egyébként az összes Disney-nél készülő animációs film kreatív producere.

A Toy Stroy 4 előtt még több Pixar-mese is mozikba kerül azonban. A Disney és a Pixar a hétévén tartott D23 Expón a többi érkező animációs filmjéről is bedobott pár új információt, címet, vagy képet – a Némó nyomában folytatásából, a 2016-ra tervezett Dory nyomábanból például itt az első kép. Ezen kívül:

  • A Toy Story 4 és a Dory nyomában mellett a Verdák 3 és a szintén érkező Hihetetlen Család 2 posztereit is bemutatták.
  • A november végén érkező The Good Dinosaurból lerántották a leplet három fontos karakterről, a T-rexekről.
  • A Walt Disney Animationtől jövőre érkezik egy Moana című rajzfilm, amiben a címszereplő lány egy Dwayne „The Rock" Johson által megszólaltatott félisten társaságában tutajozik át a nyílt óceánon rengeteg kaland közepette.
  • Az eddig Dia De Los Muertos munkacímen futó film Coco címmel kerül majd mozikba, ez egy mexikói kisfiúról szól, és egyfajta nagy családi összejövetelként írták le a halottak és az élők között. „Mi lenne, ha találkozhatnál régóta halott családtagjaiddal?" – ez a film egyik alapvetése.
  • A Disney feldolgozza az égigérő paszuly történetét is Gigantic címen.
  • Az élőszereplős filmek közül pedig bemutattak néhány jelmezt az Alice Csodaországban készülő folytatásából, amiben Mia Wasikowska mellett Johnny Depp, Anne Hathaway és Helena Bonham Carter is visszatér.