Már tudni, miről fog szólni a Toy Story 4

2015.08.15. 22:08

Az eddigi három Toy Storyban elsősorban a barátság, a felnőtté válás és a továbblépés kérdésköreit boncolgatták, a jövőre érkező negyedik részben azonban az eddig csak éppen, hogy érintett szerelem kerül majd a középpontba, derült ki az első két film mellett a negyediket is rendező John Lasseter CNBC-nek adott interjújából.

Woody és az eddig is ismert Bo Peep között szövődik majd a románc a 2017. június 16-án bemutatott filmben.

 BoPeepWoody

A Toy Story 3. 2010-ben az év legtöbb bevételt hozó filmje volt, 1 milliárd dollár jött be a mozijegyekből, és ennek sokszorosa az ajándéktárgyak eladásából, ezért nem volt meglepetés, amikor tavaly bejelentették az új részt.

Lasseter most viszont mindenkit megnyugtatott, hogy most sem tervezik alább adni a színvonalat. „A Disney-nél és a Pixarnál csak akkor készítünk folytatásokat, ha egy legalább olyan jó, vagy még jobb történettel tudunk előállni, mint az eredetinél" – mondta Lasseter, aki egyébként az összes Disney-nél készülő animációs film kreatív producere.

A Toy Stroy 4 előtt még több Pixar-mese is mozikba kerül azonban. A Disney és a Pixar a hétévén tartott D23 Expón a többi érkező animációs filmjéről is bedobott pár új információt, címet, vagy képet – a Némó nyomában folytatásából, a 2016-ra tervezett Dory nyomábanból például itt az első kép. Ezen kívül:

  • A Toy Story 4 és a Dory nyomában mellett a Verdák 3 és a szintén érkező Hihetetlen Család 2 posztereit is bemutatták.
  • A november végén érkező The Good Dinosaurból lerántották a leplet három fontos karakterről, a T-rexekről.
  • A Walt Disney Animationtől jövőre érkezik egy Moana című rajzfilm, amiben a címszereplő lány egy Dwayne „The Rock" Johson által megszólaltatott félisten társaságában tutajozik át a nyílt óceánon rengeteg kaland közepette.
  • Az eddig Dia De Los Muertos munkacímen futó film Coco címmel kerül majd mozikba, ez egy mexikói kisfiúról szól, és egyfajta nagy családi összejövetelként írták le a halottak és az élők között. „Mi lenne, ha találkozhatnál régóta halott családtagjaiddal?" – ez a film egyik alapvetése.
  • A Disney feldolgozza az égigérő paszuly történetét is Gigantic címen.
  • Az élőszereplős filmek közül pedig bemutattak néhány jelmezt az Alice Csodaországban készülő folytatásából, amiben Mia Wasikowska mellett Johnny Depp, Anne Hathaway és Helena Bonham Carter is visszatér.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!