Börtönbe megy az Út a vadonba sztárja

2015.08.18. 09:22

Tizenöt napra börtönbe kell vonulnia Emile Hirsch színésznek, amiért a idei Sundance fesztiválon egy producert bántalmazott. A Paramount egyik felsőbb vezetőjét, Daniele Bernfeldet egy klubban fojtogatta. Az előzetes hírek szerint akár 5 év börtönbüntetést is kaphatott volna, de ezt sikerült lefaragni 15 napra, egy 4750 dolláros büntetésre és 50 órányi közmunkára, írja a Variety.

Fotó: Pool / Europress / Getty

A bírósági dokumentumok szerint Hirsch részeg volt, amikor hajnal három körül először megragadta Bernfeldet, majd később, egy másik alkalommal elkezdte fojtogatni, majd átrángatta egy asztalon keresztük a földre. Hirsch ügyvédje szerint a védence túl részeg volt, hogy bármire emlékezzen.

A színész bocsánatot kért a bíróságon Bernfeldtől, aki szerint sokkal súlyosabb büntetés is járt volna, mert aznap este úgy érezte, hogy meg fog halni.

Hirsch legismertebb szerepe a civilizációból kivonuló Christopher McCandless történetéből készült Út a vadonba főszerepe, de a közönség a Totál turbó vagy a Szüzet szüntess című filmekből is ismerheti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport