Penge lánya lesz a következő vámpírvadász

2015.08.25. 17:10

A Bleeding Cool popkult-portál szellőztette meg, hogy nemrég betervezett Penge-képregényt, amiben a főhős lánya lesz a világ első számú vámpírvadásza, ismeretlen okokból későbbre tolták.

Most az ok is megvan, ugyanez a portál úgy tudja, hogy a Marvel-képregény alapján forgatott Penge-sorozatnak készül a negyedik része, ami pont ezt az új képregényt használná fel alapanyagnak, ezért felsőbb utasításra leállították és későbbi időpontra tolták.

A Bleeding Cool is emlékeztet arra, hogy az első Penge volt a legelső, igazán sikeres, Marvel-képregény alapján készült film, és hát mivel mostanában a Marvelek általában elég jól kaszálnak (értsd: milliárdokat), hülyeség lenne nem feltámasztani azt, ami már háromszor bejött. Kivéve a Fantasztikus négyest. Kérem szépen, senki se nyúljon a Fantasztikus négyeshez.

A három Marvel-filmben Wesley Snipes játszotta a félig ember, félig vérszívó vámpírvadászt, aki tudott a napfényben grasszálni, de vissza kellett fognia a vérszomját. Az első részt Stephen Norrington, a másodikat Guillermo Del Toro, a harmadikat David S. Goyer rendezte.

Természetesen a Marvel még nem reagált.