Hugh Jackman szívesen lenne Bond

2015.09.07. 13:38

Az október végén mozikba kerülő Spectre után kérdéses, hogy Daniel Craig továbbra is hajlandó-e magára venni a James Bond-jelmezt, vagy, ha más értelmezést nézünk, a jogtulajdonosok akarnak-e újabb filmet forgatni vele. Craig sorban a hetedik Bond 25 film alatt, korábban Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan kérte a martinit rázva és nem keverve.

Az új Bond szerepére egyelőre nem sok színészt emlegetnek, egyikük, Idris Elba lehetne az első fekete Bond, de ezt az ötletet a britek elég meredeknek tartják, a Bond-regényeket mostanában író Anthony Horowitz szerint "túl gettós" a szerepre. Hugh Jackmannel szemben ilyen kifogás ugye nem merülhet fel, az ausztrál színész ki is jelentette a napokban, hogy ha felkérik, ő nagyon szívesen elvállalja a melót. 

Jackman 2017-ben még eljátssza Rozsomákot (magyar olvasatban: Farkast) a Wolverine 3-ban, de utána nem nagyon akar fémkarmokat eregetni a bütykeiből, és ezzel kapcsolatban jegyezte meg a The Project című ausztrál talk show-ban, hogy nagyon szívesen beszállna egy másik franchise-ba.

Mielőtt Daniel Craig elvállalta vola, én is gondolkodtam azon, hogy jelentkezzek a szerepre, de akkoriban éppen az X-Men 2 forgatása előtt álltam, és úgy voltam vele, hogy korai lenne. Sokat agyaltam rajta, nagyon szeretném egyszer Bondot eljátszani. 

A producerek korábban Tom Hardy nevét is emlegették, de őt a közvélemény túl búskomornak tartja a szerepre, most legyen okos az ember. De tényleg, ki lenne jobb Bond?

A szavazáshoz be kell lépned Indapassal. Ha nincs, regisztrálj .

Ki legyen az új Bond?

  • 61
    Hugh Jackman
  • 37
    Daniel Craig maradjon
  • 30
    Tom Hardy
  • 14
    Idris Elba