A Marvel parkolópályára rakta Hulkot

2015.09.09. 09:15

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő időszakban még annál is kevesebb Hulkot látunk a Marvel-filmekben, mint eddig. Most a Geeks of Doom írja, hogy James Gunn, A galaxis őrzői rendezője hivatalosan is cáfolta, hogy Hulk szerepelne a film folytatásában. Gunnt állandóan ezzel a kérdéssel nyaggatják a rajongók a Twitteren, ami abból a szempontból érthető, hogy a 2008-as szólófilm után nem igazán kezdtek vele semmit azon kívül persze, hogy berakták a Bosszúállók közé.

Más részről a hardcore marvelesek évek óta arra várnak, hogy a Disney végre megfilmesítse az egyik legjobb Hulk-sztorit, a Planet Hulkot, amiben a szörny bekattan, a Föld hősei más megoldás híján kénytelen kilőni az űrbe, ő pedig egy olyan bolygóra csapódik be, ahol hozzá hasonló behemótok püfölik egymást egy gladiátorarénában. Na, erre még várhatnak.

Gunn a Twitteren írta, hogy semmi esély sincs Hulk felbukkanására, ahogy már az is kiderült, hogy az elviekben az összes eddigi Marvel-mozihőst megmozgató Amerika Kapitány: Polgárháborúban sem szerepel, bár ez az eredeti képregényben is így volt.

Azt még korábban Mark Ruffalo mondta, hogy eredetileg szerepelt a forgatókönyvben, de őszintén szólva fogalma sincs, mikor lesz látható megint a karaktere a 2018-2019-es Infinity War előtt.

Így marad három film

  • Black Panther
  • Thor: Ragnarok
  • Doctor Strange

amik mind Marvel-filmek, de a karaktereket és a világukat ismerve kissé valószínűtlennek tűnik, hogy egy afrikai hős, egy misztikus varázsló vagy északi isten annyira rá lenne szorulva Hulk vagy Bruce Banner segítségére.