Meghalt a feleségem, elpusztítok mindent

2015.09.09. 17:12

Valószínűleg az Isten is egymásnak teremtette Jean-Marc Valleét és Jake Gyllenhaalt, legalábbis elég ígéretesnek tűnik a Demolition című film első előzetese. Valleé ugyebár a Dallas Buyers Clubbal (Mielőtt meghaltam) és a Wild (Vadon) című filmjeivel szerzett magának igazán nagy ismertséget, Gyllenhaal meg alapból baromi jó színész (Éjjeli féreg, Forráskód, Túl a barátságon), szóval a Demolition még úgyis klassznak tűnik, hogy az alaptörténet annyira nem nagy szám.

Demolition (2015) előzetes

A történet nagyjából annyi, hogy Jake Gyllenhaal karakterének a felesége meghal autóbalesetben, ettől a férfi összeömlik és különböző panaszleveleket kezd írni például amiatt, hogy a csokiautomata nem adta ki az M&M's-et. Egy ügyfélszolgálatos lány megkedveli a férfit, különös kapcsolat szövődik kettőjük között, majd Gyllenhaal megpróbál megszabadulni korábbi életétől. A megszabadulás alatt itt azt kell érteni, hogy elpusztít mindent, ami a feleségéhez köti.

A volt feleséget Heather Lind (Gengszterkorzó), az új nőt Naomi Watts (Birdman, 21 gramm, A Richard Nixon-merénylet) játssza, az amerikai bemutató pedig 2016 áprilisában lesz.