Matt Damon örömmel leverné Ben Afflecket

2015.09.14. 13:19

A szupersztárság miatt annyi Matt Damon és Ben Affleck legendás barátságának?

Fotó: uk.eonline.com / E! Online

Valószínűleg nem, inkább csak arról van szó, hogy a két sztár, akik 1998-ban még közösen kaptak Oscar-díjat a Good Will Hunting forgatókönyvéért, azóta már a saját karrierjüket építgetik. Matt Damon eddig már közel egymilliárd dollárt hozott a Universalnak a Bourne franchise-zal, Ben Affleckről pedig kiderült, hogy sokkal jobb rendezőnek, mint színésznek (lásd Hideg nyomon, Tolvajok városa, Argo-akció).

Most viszont már egymással konkurálnak a filmjeik: 2016-ban pár hét különbséggel kerül mozikba az új Bourne és az új Batman!

A torontói filmfesztiválon A marsit/Mentőakciót népszerűsítő Matt Damon az E! Online-nak adott interjújában azt mondta, alig várja, hogy jövőre összecsaphasson régi barátjával a mozipénztárakban:

Jason Bourne a szart is kiveri Batmanből! Előbb persze Supermant kell kiütnie, de ha az sikerül neki, talán Bourne ellen is van esélye. 

Matt Damon szemében Bourne eleve tökösebb szuperhős, mint a szuperképességek nélkül bűnt üldöző Bruce Wayne:

Ben már a hatodik vagy a hetedik Batman? Nem hiszem, hogy lesz több.

A riporter ezután még arra is rákérdezett, hogy Damon hallotta-e már, Ben Affleck milyen hangon fogja megszólaltatni az új Batmant: rendesen fog beszélni, mint Michael Keatonék, vagy hörögve dörmögni, mint Christian Bale:

Fogalmam sincs, sosem kérdezem meg tőle. De majd most meg fogom!

Az egyelőre cím nélküli Bourne-mozifilm 2016. július 29-én fog mozikba kerülni, a Batman v Supermen: Dawn of Justice viszont már hónapokkal korábban: március 25-én. (via Movieweb)

Ön szerint melyik film fog többet kaszálni?