Trilógia lehet az amerikai Akira

2015.09.15. 08:24

A Den Of Geek írja az ipari pletykát, hogy az eddig elég problémás Akira-adaptáció még mindig készül, sőt, a Warner Bros. állítólag nem egy, hanem rögtön három filmben próbálja majd feldolgozni Katsuhiro Ôtomo mangáját. Amiből ugye ő maga rendezett egy fantasztikus filmet 1988-ban.

A másik bomba pletyka az, hogy állítólag Christopher Nolan is be fog segíteni az adaptációban, bár az infó nem terjed ki arra, hogy milyen formában. Lehet, hogy producer, lehet, hogy rendező, de az is lehet, hogy kreatív tanácsadó. A Den Of Geek szerint Nolan leült az Akira tervezett rendezőjével (akit sajnos nem neveznek meg). Mi is megírtuk, hogy Nolan legújabb filmje 2017-ben fog érkezni, ki tudja, lehet, hogy az már az Akira lesz.

 

Az Akirából 2012 környékén majdnem sikerült belőle összehozni egy olyan változatot, amit Jaume Collet-Serra (Non-stop) rendezett volna, és amiben Garrett Hedlund és Kristen Stewart lettek volna a főszereplők, de költségvetési okokból lelőtték az egészet. Aztán főnixként feltámadt a hamvaiból, a Warner megszerezte magának Marco J. Ramirezt, a Kemény motorosok és a Daredevil-sorozat második évadának íróját, a filmet pedig Leonardo DiCaprio Appian Way nevű cége igazgatja.