Akár 30 milliót is adhatnak Leia hercegnő aranybikinijéért

2015.09.18. 10:20 Módosítva: 2015.09.18. 11:59

Elárverezik a Star Wars-univerzum bizonyára legszexibb és legemlékezetesebb ruhaneműjét, vagyis Leia hercegnő aranybikinijét, írja a New York Daily News. A forrú fehérneműt Carrie Fisher viselte a Csillagok háborúja időrendben hatodik részében, az 1983-as Jedi visszatérben – méghozzá a csúf Jabba fogságában.

Becslések szerint akár 120 ezer dollárt is adhatnak érte, ami több mint 30 millió forintot is jelenthet. A sokat láttató ruhadarab egyike lesz annak az ötven Star Wars-relikviának (lesz köztük Darth Vader-sisak is!), amit szeptember 29. és október elseje között árvereznek majd el a tehetősebb rajongók között.

Leia hercegnő arany-metál bikinijének egyébként saját Wikipédia-oldala is van, tele csupa kellemesen haszontalan információval. Carrie Fisher egyébként idén már 58 éves, a Jedi visszatér pedig már több mint harminc.

Ez pedig az egykor sokak fantáziáját beindító jelenet a filmből:

Leia hercegnő arany-metál bikinije

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla