Elképesztő lesz az élő szereplős A dzsungel könyve

2015.10.01. 07:09 Módosítva: 2015-10-01 09:43:19

Új előzetest kapott a Disney jövő évi nagy dobása, az élő szereplős A dzsungel könyve. Igaz, a trailer orosz nyelvű, a filmben pedig több lesz a CGI állat, mint az élő szereplő, de itt most úgyis a látvány a lényeg, az pedig hihetetlenül szép lesz: Maugli lávató fölött és vízesés előtt ugrál, Lajcsi király King Kongként tombol az ősi templomban, Bagira Sir Kánnal verekszik, Balu pedig belsős poénként az 1967-es Disney-mese dalát (Amíg van egy-két jó falat) dúdolja. Íme:

A jövő áprilisban mozikba kerülő filmben egy indiai kisfiú, Neel Sethi alakítja majd a dzsungelben farkasok közt felnevelkedett indiai kisfiút, Mauglit, a valódi apját pedig Ritesh Rajan.

Az élő szereplők listája nagyjából ki is fújt ezzel, az igazi sztárparádét viszont az állatok eredeti angol hangjai jelentik majd:

  • Ká Scarlett Johansson hangjáén fog sziszegni,
  • Bill Murray lesz Balu,
  • Ben Kingsley Bagira,
  • Idris Elba Sir Kán,
  • Christopher Walken Lajcsi király,
  • Lupita Nyong'o pedig Maugli farkas anyja, Raksha.

Mi itthon 2016. április 21-én pityereghetjük végig A dzsungel könyvét. (via Geektyrant)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?