James Bondot kis híján elnyeli egy épület

2015.10.03. 14:15

Kijött a SPECTRE című új Bond-film előzetese, ami már első ránézésre is érdekesebb, mint az unalmas, lassú, és a Bond-hagyományokat a Hodog rúgó Skyfall, sőt úgy néz ki, mint egy klasszikus Bond-film, csak Sean Connery hiányzik belőle. Nem a tisztességben megőszült Connery, hanem a fiatal, brutálisan jóképű és könyörtelen fejű sármos macsó, az.

Sebaj, itt van nekünk Craig, aki egyébként Connery óta a legjobb Bond, ő legalább úgy néz ki, mint aki képes lenne habozás nélkül hátba lőni bárkit, amit Moore-ról vagy Daltonról soha, Brosnanről meg csak néha tudtam feltételezni. Christoph Waltz végre két szóval többet is mond, mind az eddigi teaserekben és előzetesekben, a film meg, már ha abból indulunk ki, amit ebben az egy perc 15 másodpercben mutatnak, nagyszerű lesz. Hazai premier: november 5.   

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?