Jim Carrey barátnője férjnél volt

2015.10.06. 10:10

Múlt héten halt meg Jim Carrey barátnője, Cathriona White, ami Carrey saját bevallása szerint nagyon megviselte őt. Főleg hogy a lány állítólag azért lett öngyilkos, mert Carrey szakított vele. Most azonban a Hollywood Reporter megtudta a rendőrségtől, hogy Cathriona White férjnél volt, a holttestét tehát neki fogják kiadni, mint ahogy minden információt is vele osztanak majd meg a hatóságok, nem Carrey-vel.

White-t valószínűleg szülőföldjén, Írországban temetik, annak ellenére, hogy Carrey múlt héten fogadta a nő szüleit Amerikában. Az újság szerint Jim Carreynek fogalma sem volt róla, hogy a barátnője férjnél volt, ő úgy tudta, hogy külön élnek, és folyik a válóper.

Cathriona White múlt héten lett öngyilkos, pár nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. White búcsúlevelet is hagyott. A holttest mellett sok gyógyszert találtak, ezek állítólag mind Carrey gyógyszerei voltak, amiket White is szedett, a színész tudta nélkül. White-nak állítólag voltak pszichés gondjai, az utóbbi időben pedig a szcientológiai egyház keretein belül vett részt egy terápián. Az öngyilkosság tényét egyébként hivatalosan még nem erősítették meg, a vizsgálat eredményei valószínűleg 8-12 hét múlva lesznek meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás