Megvan a Halálos iramban 8 rendezője

2015.10.06. 08:51

A legutolsó Halálos iramban hatalmas kasszasiker volt, amiben minden bizonnyal közrejátszott az autóbalesetben elhunyt Paul Walker halála is. Ezután Vin Diesel jelentette be a Facebook-oldalán, hogy a tervei szerint még három része lesz a sorozatnak, bár rendezőt egyre nehezebben találnak rá.

A Variety szerint a készülő nyolcadik résznek úgy tűnik mégiscsak lesz rendezője, F. Gary Gray személyében. Ezt az infót is Vin Diesel osztotta meg a közönséggel a Facebook oldalán, ahol egy közös fotót posztolt magáról és a rendezőről, utalva a közös munkára. Az Universal egyelőre még nem kommentálta a hírt, bár korábban már volt szó róla, hogy négy rendezőre szűkítették a lehetséges jelöltek listáját, és ezen Gray is rajta volt.

A nyolcadik Halálos iramban forgatása jövőre kezdődik, de a hírek szerint az előkészületeknek már a kövekező hónapban nekivágnak.

Gray videoklip rendezőként vált ismertté, de legutóbbi nagy filmje, a Staight Outta Comtpon több, mint 150 millió dolláros bevételt hozott.  • Tippek
  • Árfolyam