18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vérfürdő Woody Harrelsonnal

2015.10.07. 12:41

Nagyon erős szereplőgárdával készült a Triple 9, John Hillcoat (Fékezhetetlen, Az út) új heist filmje, amihez megérkezett az új, meglehetősen hatásos, korhatáros előzetes. A történet pár nagyon korrupt rendőrről szól, akiket egyre keményebb bűntényekbe kényszerít egy orosz maffiózó. Ekkora jön a képbe egy újonc zsaru, aki mindent felkavar. A film címe egyébként a 999-es kódot jelenti, ami rendőr nyelven földre került és/vagy megsérült zsarut jelent, a trailerben hallható dal pedig a Cypress Hill 1991-es Pigs c. számának feldolgozása, ami szintén a hatósági korrupcióról szól.

A szereposztás pedig tényleg parádés, a készítőknek sikerült egy rakás nagyon badass színészt választani a töménytelen vérhez, lövöldözéshez és akciójelenethez. Az újonc rendőr Casey Affleck lesz, Woody Harrelson pedig minden bizonnyal valami nagyon szemétláda bűnözőt vagy nagyon korrupt kopót alakít majd. Rajtuk kívül szerepel Norman Reedus, a Walking Dead ügyeletes keményfiúja, Anthony Mackie, vagyis Sólyom a Bosszúállókból és Aaron Paul, a Breaking Bad Jesse-je.  De itt még mindig nincs vége, mert feltűnik még Kate Winslet, Gal Gadot, a következő Csodanő a Batman vs. Supermanből és Chiwetel Ejiofor, aki többek között a 12 év rabszolgaságban, Az ember gyermekében és az Amerikai gengszterben is volt. Szóval elég várós a Triple 9, remélhetőleg forgalmazásba kerül itthon is.

Triple 9 - Red Band Trailer VO

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport