Del Toro a Sin City óta nem volt ennyire jó ördögi figura

2015.10.13. 07:14 Módosítva: 2015.10.13. 07:15

Emily Blunt már A holnap határában is nagyon jó választás volt harcias amazonnak, a Sicario - A bérgyilkos című akciófilmjében pedig újra egy kemény nőt alakít. Ezúttal FBI-ügynök, aki a mexikói drogkartellek elleni harcban ha kell, páncélozott csapatszállítóval hajt be a gyanúsítottak nappalijába. A legújabb, exkluzív előzetes azonban most nem is igazán róla szól, hanem a másik főszereplőről, akit Benicio del Toro alakít.

Sicario featurette

Ő pedig nem más, mint Alejandro, a mexikói bérgyilkos, aki hol a drogkartellek, hol az ellenük harcoló kormányerők fegyveresei közé áll be zsoldosként. 

Benico Del Toronak a Sin City óta nem állt jól ennyire a zsiványszerep, mint most ebben a filmben (ahol mintha egy kicsit Brad Pittnek sminkelték volna).

Fotó: Lionsgate Studio

Azt persze egyelőre nem tudni, hogy az FBI-os főhősnőnek Del Toro karakterével, és a hasonlóan nagy zsiványnak tűnő Josh Brolinnal is kell-e harcolnia, mindenesetre Denis Villeneuve, aki a korábban a Fogságban és A felperzselt föld című filmjeivel bizonyított. A Sicario hazai premiere október 22-én lesz.