Nevem Bond, de inkább kussolok

2015.10.14. 13:01

A New York Post értesülései szerint a Sony rászólt Daniel Craigre, hogy legyen szíves fogja be a pofáját a következő Bond-filmmel kapcsolatban. Craig ugyebár nemrég arról beszélt, hogy inkább megöli magát, mintsem bevállaljon még egy James Bondot, majd utólag magyarázkodásra kényszerült miatta

Az újság forrásai szerint Craig azért fakadt ki ennyire, mert a problémája volt a 007 Spectre: A Fantom visszatér forgatókönyvével, a forgatáson annyira megsérült, hogy meg kellett műteni a térdét, ráadásul szeptemberben még újravettek bizonyos jeleneteket, miközben november elején már be kéne mutatni a filmet.

Más források szerint Craig rinyálása elég rosszul sült el Hollywoodban, olyan is akadt, aki szerint a színész rájátszik az egészre és sokkal többre hivatottnak érzi magát egy Bond-szerepnél, miközben fél szakma csak ácsingózik egy ilyen szerepre. Ráadásul a Bondon kívül nem igazán volt nagy durranás eddig Craig karrierjében, ezért is érthetetlen a színész viselkedése, ami ráadásul árt a hamarosan bemutatásra kerülő filmnek és a stúdiónak.