Kate Beckinsale csak megcsinálja az Underworld 5-öt

2015.10.21. 07:00

A Screen Gems és a Lakeshore Entertainment évek óta ígérgeti, hogy kifacsar még pármillió dollárt az Underworld franchise-ból, de most tényleg elkezdődött a tízhetes forgatás Prágában, írja a Movieweb. Kate Beckinsale így 12 évvel azután, hogy leugrott a Ferenciek tere Klotild-palotájáról, újra feketébe bújhat a vérfarkasvadászathoz.

A folytatásban Theo James is szerepel, mint a vámpírlány segítője, David, sőt, Charles Dance is visszatér vámpírvezérként. A forgatókönyvet Cory Goodman írja, aki már foglalkozott a vérszívó témával A pap - Háború a vámpírok ellen című filmben, de ő jegyzi a nemrég mozikba került Az utolsó boszorkányvadászt is. A rendező viszont most már nem a főhősnő férje, Len Wiseman lesz, hanem Gyilkso elmék epizódókon edződött Anna Foerster

Korábban egyébként még úgy volt, hogy az ötödik Underworld mozifilm  az első rész rebootja lesz  Kate Beckinsale nélkül, de mivel ezen eléggé felháborodtak a rajongók, Len Wiseman úgy döntött, még egyszer utoljára ráadja a latexruhát a feleségére.