James Bondnak nem volt elég jó az androidos telefon

2015.11.03. 19:31
Daniel Craig és Sam Mendes rendező több millió dolláros Sony- és Samsung-szerződéseket utasított vissza. A cégek azt szerették volna, ha a Spectre-be bekerülnek a mobiljaik. De James Bondnak nem volt elég jó az Android – írja a Telegraph.

A lap szerint a főszereplő Daniel Craig és a rendező volt az, aki nem engedte, hogy a szerződéseket megkössék, nem találták elég jónak a telefonokat. A Business Insider úgy tudja, Andrew Gumpert Columbia Pictures-fejes egy e-mailben ezt azzal magyarázta, hogy „a $$-faktoron kívül fontos a kreatív tényező is, Bond mindenből a legjobbat használja, de Sam és Daniel szerint a Sony telefon nem a legjobb”.

spectre 3491026b

A Sony az Xperia Z4 feltűnéséért fizetett volna állítólag ötmillió dollárt, a Samsung pedig ugyanennyit fizetett volna a saját mobiljaiért.

A Spectre, azaz magyar címén a 007 Spectre – A Fantom visszatér 63,8 millió dollárnyi fontot hozott az első angol hétvégéjén, és beállította a legjobb brit nyitóhét rekordját. A film hasonlóan rekordot döntött Finnországban és Norvégiában, Dániában is milliókat szedett össze, így összesen nagyjából 80 millió dollárt hozott az első hétvégéjén, anélkül, hogy Amerikában és a világ többi részén bemutatták volna.

A 007 Spectre – A Fantom visszatért november 5-én mutatják be a magyar mozik, de már november 4-én is látni lehet különböző elővetítéseken.

Bond kiegészítői a Telegraph gyűjtése szerint egyébként:

  • Autó
Daniel Craig: Aston Martin DB9
Pierce Brosnan: BMW 750iL
Roger Moore: Lotus Esprit
Sean Connery: Aston Martin DB5
  • Öltöny
Craig: Tom Ford
Brosnan: Brioni
Timothy Dalton: Benjamin Simon
Moore: Cyril Castle
Connery: Anthony Sinclair
  • Óra
Craig és Brosnan: Omega Seamaster Professional
Dalton: TAG Heuer 980.031
Moore: Seiko G757 5020 Sports 100 (digitális)
Connery: Rolex "Sawtooth" Seamaster
  • Cipő
Craig: Crockett & Jones
Brosnan: Church's
Moore: Ferragamo
Connery: John Lobb Ltd