Próbálja poénosra venni a bulinegyedes film

2015.11.12. 15:43

Az Éjszakám a nappalodból már korábban is láthattunk részleteket, de most hogy közeledik a november 26-i bemutató, egy új, korhatáros, szókimondó előzetes is készült hozzá. Íme:

EJSZAKAM TRAILER

Azt már korábban is tudtuk, hogy ez egy nagyrészt az éjszakában játszódó film, mert főszereplő Czukor Balázs nem tud aludni, nappal dolgozik, éjszakánként bulizik, ismerkedik, élvezi a kettős életet. Az alkotók műfajilag a kicsit vegyes "fekete komédiába oltott thrillert" jelölték meg, amihez most ez az előzetes egy kicsit talán közelebb vitt, mert kiderült, hogy tényleg van benne szó gyilkosságról, még ha nem is igazán komolyan vehető a dolog.

Sőt, az előző plakáthoz, amit Kenczler Márton készített, készültek új, kiegészítő karakterplakátok is minden fontosabb szereplőről.

Kiírtak egy pályázatot is a filmhez, amiben 50 ezer forintot lehet nyerni, ha valami baglyos dolgot alkotunk (hiszen a főszereplő egy éjszakai bagoly, ezért a filmben is fontos szerepet kap ez a madár). Bármilyen bagoly témájú alkotással lehet nevezni: festmény, grafika, szobor, installáció, fotó, bármi. 

A nevezéshez nem kell mást csinálni, mint készíteni egy képet a baglyos cuccról, feltölteni instagramra, és ellátni a #azejszakamanappalod hashtaggel. A legtöbb szavazatot kapott alkotások közül a film zenéjét író Zságer Balázs és a film két rendezője, Dési András György és Móray Gábor választja majd ki a legjobbat. A díjátadó november 28-án lesz, a filmzene lemezbemutató koncerten a film egyik forgatási helyszínén, a Fogasházban.