George Lucas = Jar Jar Binks

2015.11.19. 10:26

Vajon milyen érzés lehet, hogy csinálsz három filmet, aminek köszönhetően egy generáció foglalta imába a nevedet, majd csinálsz egy előzménytrilógiát, hogy ugyanez a generáció alig tudjon megkülönböztetni téged Hitlertől. Erről George Lucas sokat tudna mesélni és a nemrég a Vanity Fairnek adott interjújában vezekléssel vegyes iróniával azt válaszolta egy kérdésre, hogy ha választania kéne, akkor Jar Jar Binks lenne a Star Warsból. Közben megérkezett a ki tudja hányadik félperces tévés előzetes Az ébredő Erőhoz, amiben John Boyega karaktere, Finn van a középpontban.

Az interjúban Lucas arról is beszél, hogy a jövőben több kísérletezős filmet akar csinálni, illetve az őt ért állandó kritikákra is reagált.

Csinálsz egy filmet és utána mindenki csak kritizál miatta. Ez nem túl szórakoztató és emiatt nem nagyon kísérletezhetsz mással. Muszáj egy bizonyos módon leforgatnod a filmedet.

- mondta Lucas valószínűleg azzal kapcsolatban, hogy miért volt akkora hulladék a második trilógia az elsőhöz képest.

Közben megjelent egy új előzetes is a december 18-án mozikba kerülő Az ébredő Erőről. Ebben John Boyega, vagyis Finn karaktere került a középpontba és állítólag akadnak új jelenetek is a félperces trailerben, de az utóbbi időben annyi tévéspot jött ki a filmről, hogy már mi is nehezen tudjuk követni mi bennük az újdonság.