Ridley Scott sok mindent kifecsegett az új Szárnyas fejvadászról

2015.11.19. 06:38

Ha Ryan Gosling nem is árulhat el részleteket a következő Szárnyas fejvadászról, mert akkor felrobbanna, a producer Ridley Scott szerencsére beszédesebb kedvében van. Gosling egyébként azt megerősítette, hogy ő lesz a másik főszereplő, Harrison Ford mellett. Mint a Guardian írja, ő elég sok mindent elmondott a filmről, például a kezdőjelenetet, ami egy természeti katasztrófa sújtotta farmon játszódik, Wyomingban. Ez a jelent egyébként elképzelése szerint még az eredeti Szárnyas fejvadász nyitójelenete lett volna 30 évvel ezelőtt, de aztán mégsem ez lett, úgyhogy most fogja ellőni ezt a képet.

Ennél persze sokkal részletesebb Scott beszámolója, konkrétan elmesélte az egész nyitójelenetet, amiben többek között poros sivatagot lehet majd látni, egy halott fát, amit mesterségesen, drótokkal tartanak életben, majd jön egy repülő autó, ami mögött természetesen kutyák ugatnak. Ezután jelenik meg egy kunyhóban a két főszereplő, na de sokkal többet nem mondott ő sem, csak annyit, hogy mindenki nézze meg a filmet.

A rendező a kanadai Denis Villeneuve, a forgatások jövő nyáron kezdődnek.

Scott azt sem zárja ki, hogy több Blade Runner film is lesz majd. Azt azért meg kell jegyzeni, hogy az eredeti, 1982-es film nem volt valami nagy siker és a kritikusok is fanyalogva fogadták. Ez csak akkor változott meg, amikor Scott kijött 1992-ben a rendezői változattal.