A Baywatchban valósul meg az Index-olvasók álma

2015.11.20. 07:32

Alexandra Daddario is szerepet kapott a készülő Baywatch-filmben, ezt Dwayne Johnson jelentette be az Instagramján. A True Detective-ben Woody Harrelson fiatal szeretőjét játszó Daddario legutóbb feltűnt a Johnson-féle San Andreasban is, most pedig csatlakozott a volt pankrátorhoz, illetve a már korábban bejelentett Zac Efronhoz. Az ígéretek szerint az új Baywatch alapvetően vígjáték lesz, de korhatáros, méghozzá 18 pluszos. Kettőt lehet tippelni, hogy Baywatch esetében a korhatár vér, káromkodások, vagy meztelen emberi testrészek miatt lesz-e.

Daddario egy Summer nevű karaktert alakít majd, vagyis CJ Parker, vagyis a Pamela Anderson által megszemélyesített szereplőhöz még mindig nem találtak színészt. A filmet Seth Gordon rendezi, aki eddig inkább tévésorozatokon dolgozott.

IT'S OFFICIAL: Want to welcome the talented and gorgeous @alexannadaddario to the cast of #BAYWATCH for the role of "Summer". Alex is a one of kind woman (I know from experience) and can't wait for you guys to see her own the role. The female roles of #BAYWATCH have become extremely hot properties around Hollywood and as promised, the quality women we'll cast are stepping into these roles to have fun and make them iconic for the world to enjoy. The #BaywatchFamily so far consists of a tatted up bald guy named Rock, the cool, yet extremely unattractive @zacefron, the talented and gorgeous Alexandra Daddario...and some big casting announcements coming soon. And juuuuust wait til you guys see who we cast for the iconic role of "CJ Parker"....* #CueSlowMotionRunningDownTheBeach #WhosPuttingTanningOilOnMyBack? #OrMyFront #BAYWATCH ***

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Az eddigi információk szerint Dwayne Johnson egy szigorú, kissé vaskalapos úszómestert alakít, akinek muszáj szövetkeznie a fiatal, nagyszájú kollégájával, Zac Efronnal, hogy megállítsák a környéket elpusztítani akaró olajmágnást. A pontos bemutatónak egyelőre nincs dátuma és arról is felháborítóan nagy a titkolózás, hogy David Hasselhoffot pontosan milyen fontos szerepre szánják az alkotók. Mert ha nem tűnik fel a filmben, akkor az egésznek semmi értelme.

Érdekesség egyébként, hogy korábban hét színésznőt is esélyesnek tartottak a szerepre, az ezzel kapcsolatos cikkünkben pedig az olvasóinkat kérdeztük meg, hogy őt kit látnának legszívesebben főszerepben az új Baywatch-filmben. Az olvasók végül toronymagasan, a második helyen végzett Nina Dobrevhez képest majdnem ötször annyi szavazattal Alexandra Daddarióra szavaztak. Így teljesüljön minden olvasónk vágya!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!