Három vadonatúj tévészpot jött ki a Star Wars 7-hez

2015.11.23. 17:05

Elhitte bárki is a Disney-nek, hogy Az ébredő Erő kétperces trailere után egyetlen előzetes és kiszivárogtatott jelenet sem lesz már a december 18-i premierig? Azóta ugyanis szinte minden nap kijött egy-egy újabb, 15-30 másodperces tévészpot, és természetesen mindegyikbe került olyan képkocka, ami soha azelőtt nem volt látható.

Sullusti pilótát is mutatnak az új Star Wars 7-tévészpotban!

Itt van rögtön az a félperces előzetes, amiben felvillantják egy pillanatra a fiatal lázadó pilóta, Poe Dameron (Oscar Isaac) X-szárnyú vadászgépekben ülő haverjait: egy ázsiai lányt és egy sullustit.

sullustisw
Fotó: The Walt Disney Company / Lucasfilm Ltd.

Aki lehet, hogy ugyanaz a Nien Numb, aki anno Lando másodpilótájaként felrobbantotta a második Halálcsillagot, csak azóta ő is öregedett 30 évet.

Az ABC-n a hétvégén lement egy olyan 15 másodperces részlet a filmből, ami végre nem egymás mellé dobált random mozgóképek sora, hanem egy teljes jelenet, az Első Rend TIE Fightere elől menekülő Daisy Ridley-vel és John Boyegával:

Rey és Finn a Tie Fighter elől menekül a Jakkun

De az Official TV Spot #9-ben is van új jelenet, például amikor az újradizájnolt rohamosztagosok karlendítéssel köszöntik a Birodalom helyébe lépő Első Rend vezérkarát egy grandiózus nürnbergi náci pártgyűlést idéző jelenetben:

Náci karlendítéssel üdvözlik a rohamosztagosok az Első Rend vezérkarát

Naná, hogy a karlengetést a vicces kedvű rajongók máris összemixelték Hitler beszédével:

A film december 18-án kerül mozikba, itthon lesz 0 óra 1 perces vetítés is. A rendező, J. J. Abrams, aki két pompás Star Trek-mozifilmmel a háta mögött is úgy nyilatkozott, hogy a Star Warst mindig is jobban szerette az Enterprise űrhajónál. A forgatókönyvíró pedig Lawrence Kasdan volt, akinek A Birodalom visszavágot és A Jedi visszatért köszönhetjük, és ő dolgozik az önálló Han Solo-mozifilmen is. (via Collider)