Jennifer Lawrence rendezni fog

2015.11.26. 09:47

Miután a színészetben nagyjából mindent elért, átnyergel a rendezésre, és Project Delirium címmel élete első saját készítésű filmjébe vág bele Jennifer Lawrence.

A színésznő maga árulta el az Entertainment Weeklynek egy interjúban, hogy rendezni fog, méghozzá egy riport alapján készült filmet. A Project Delirium című cikk még 2012-ben jelent meg a New Yorkerben, Raffi Khatchadourian a szerzője, itt lehet elolvasni. A riport a hatvanas években levezényelt, félresikerült LSD-kísérletekről szól.

Lawrence elmondta, hogy tulajdonképpen 16 éves kora óta rendezni akar, és mindig emésztette magát, hogy nem tesz meg mindent ennek érdekében. De most már úgy érzi, korábban nem is lett volna kész erre a feladatra, ezért örül, hogy most találta meg ez a történet. „Most már késznek érzem magam a rendezésre” – mondta az interjúban.

Lawrence azt is elmondta, hogy jelenleg egy forgatókönyvet ír Amy Schumer komikussal együtt, egy olyan filmhez, amiben elvileg két testvért alakítanak.

Lawrence jelenleg az Éhezők viadala befejező részében látható a mozikban. A film, annak ellenére, hogy nem ez a sorozat legjobb darabja, már 255 millió dollárt hozott. Karácsonykor újabb filmben mutatkozik be a színésznő, David O. Russell Joy című drámájában.