Nagyon szigorú a náci Hujber Ferenc

2015.12.01. 08:32

Alig vettük észre, hogy már hónapok óta megtalálható az interneten a The Man Who Was Thursday előzetese. Juszt Balázs thrillere G. K. Chesterton Az ember, aki csütörtök volt című 1908-as regényének a feldolgozása, a filmben egy kétségek között gyötrődő pap kerül valami zűrzavaros összeesküvés kellős közepébe, ráadásul egy adott ponton visszautazik az időben 1942-be. Itt tűnik fel Hujber Ferenc, aki egyébként csak epizódszerepben van a filmben, de mivel volt vele egy remek interjúnk nemrég, muszáj volt kiemelni.

A filmben egyébként olyan színészek szerepelnek, mint François Arnaud (Megöltem anyámat, A Borgiák), Jordi Mollà (Riddick, A tenger szívében) és Ana Ularu (Inferno). Árpa Attila is feltűnik benne.

Az itt látható előzetes a rendező szerint egyébként nem egy hivatalos, mozis trailer, hanem csak a nemzetközi eladás megsegítésére vágták össze. A hivatalos előzetes később fog érkezni, de nem tudni, pontosan mikor, mert a filmnek még nincsen premierdátuma. A nemzetközi forgalmazást a Concourse Film intézi.