Közeledik a Family Guy-mozifilm

2015.12.04. 09:54

Úgy néz ki, készülőben van a Family Guy-mozifilm, legalábbis ezt írja az Uproxx. A portál egy három évvel ezelőtti interjút idéz Seth MacFarlane-től, amiben a Simpson család-filmet dicsérte, de közben azt is megjegyezte, hogy azért ezt a történetet nyugodtan tévére is lehetett volna vinni. Akkor MacFarlane arról beszélt, hogy ő is szívesen készítene hasonlót a Family Guyjal, de csak ha megtalálja a tökéletes megoldást arra, hogyan lehet kihasználni a mozis környezetet.

Stewie Griffin: The Untold Story címen már volt film a tévésorozatból, de az direkt DVD-s kiadásra készült, MacFarlane pedig valami többet akar. Valahogyan úgy akarja rendes mozifilmmé alakítani a Family Guyt, hogy a történetet ne lehessen átültetni egy szimpla epizód formájába.

Seth MacFarlane már túl van a Ted 2-n, illetve biztosan nem forgat folytatást a borzalmas Hogyan rohanj a veszTEDbe c. western vígjátékhoz, így nem véletlenül kapták fel sokan a fejüket erre a nemrég kitett tweetre.

A rendező egy lehetséges Family Guy-filmmel kapcsolatban válaszolta azt, hogy "Hamarosan, hamarosan", ami arra enged következtetni, hogy MacFarlane már dolgozik az ügyön. Az animációs sorozat egyébként most tart a 14. évadjánál.