Moby Dick látványosan szétveri Thor hajóját

2015.12.07. 12:59

Ron Howard úgy megkedvelte Chris Hemsworth-öt a Hajsza a győzelemért című Forma 1-es filmben, hogy gyorsan leforgatott vele egy Moby Dick remake-et, mielőtt a másik kedvenc színészével, Tom Hanksszel Magyarországra jött volna Infernózni. A bálnavadászos A tenger szívében december 10-én kerül mozikba, és már egy exkluzív részletet is tudunk belőle mutatni, ahol a matrózmesék félelmetes tengeri szörnye elkezdi szétverni a főhős hajóját:

ITHOTS clip

Nagy kérdés, hogy az amúgy inkább Thor kalapácsát (esetleg a vadász baltáját) lengető Hemsworth képes lesz-e becsábítani a mozikba a nézőt egy olyan filmmel, amiben nincs se szuperhős, se gonosz boszorkány? Csak egy nagy vitorláshajó kinn a tengeren, tele olyan marcona emberekkel, akik nagyon el akarnak kapni valamit a semmi közepén. Utoljára ilyen blockbustert Russell Crowe forgatott: a Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán 212 millió dollárt kaszált.

A film egyébként Hemsworth-ön túl is tele van világsztárokkal. Látható benne többek között Cillian Murphy, a Trónok harca Stark anyukája, Michelle Fairley, az új Bond-filmek Q-ja, Ben Whishaw és a Fear the Walking tévésorozat egyik szereplője, DeadFrank Dillane is.