Jennifer Lawrence megint jól odamondott

2015.12.14. 11:40

Michael Burns, a Lionsgate stúdió elnökhelyettese a múlt héten azt nyilatkozta, a stúdió előzményfilmet forgatna Az éhezők viadalához, mert a rajongók pont az arénaharcokat hiányolták a négyrészesre széthúzott trilógiából.

Na erre reagált most egy kissé szarkasztikusan a franchise sztárja, Jennifer Lawrence, aki a Variety-nek nyilatkozott az új, szuperfelmosós filmje kampánykörútján:

Szerintem ez még túl korai. Hagyni kéne kihűlniük a holttestet.

Ezzel valószínűleg arra is célzott, hogy a hogy a kritikusok elégé fanyalogtak a duplarészes befejezésen (nekünk sem tetszett annyira a lezárás), a Lionsgate-nek azonban Az éhezők viadala legalább annyira fontos franchise, mint a Warnernek a Harry Potter vagy a Disney-nek a Star Wars, úgyhogy addig bővítgetik, amíg csak pénzt látnak belőle.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész majdnem egy hónapja megy a mozikban, ezalatt az idő alatt 564,5 millió dollárt kaszált. A kiválasztott első része 755,3 milliót termelt, a 2012-es nyitófejezet 694,3 millió dollárt kaszált, Az éhezők viadala: Futótűz pedig egészen 865 millióig menetelt.

Jennifer Lawrence idén már kiállt az egyenlő fizetésekért is: ugyanis a Sony-botrány során nyilvánosságra került levelekből szembesült ő is azzal, hogy ugyanazért a munkáért kevesebb pénzt kap, mint férfi kollégái.