Mit tudunk eddig a Wonder Womanról?

2015.12.23. 06:44

A  Wonder Woman film körül rengeteg a találgatás, még a rendező személye is bizonytalan volt jó ideig. Úgyhogy most összeszedtük, hogy mit lehet tudni pontosan az új szuperhősös filmről, ami hosszú bizonytalanság után kapott szabad utat a Warnernél. A rendező már biztosnak tűnt, hogy Patty Jenkins lesz, aki a Rém című filmet is rendezte, amiért Charlize Theron Oscar-díjat kapott. Jenkins aztán áprilisban mégis kilépett. Mondjuk pár nap múlva a Warner újra meggyőzte, úgyhogy vissza is lépett szóval mindenki nyugodjon meg, rendező már van.

03
Fotó: outnow.ch

A történet még egy kicsit hézagos, az már biztosnak tűnik a kiszivárgott helyszínek alapján, hogy az első világháború idején játszódik majd a történet Angliában, bár Wonder Woman megjelenése nem igazodik majd a korhoz, mivel ő időtlen jelenség. Egyes hírek szerint a film két idősíkon fut majd, nem csak az első világháborúban tehát, hanem a huszadik század egy későbbi időszakában,  a Batman vs Superman film ideje előtt is. Sőt ha igazak a hírek egy huszadik század előtti korba is ugrál majd a sztori.

A Warner csak hosszas pletykák után erősítette meg, hogy Wonder Woman saját filmet kap, és már javában folynak az előkészületek. A főszereplő Gal Gadot, az első fotók a jelmezéről már ki is szivárogtak. A hivatalos bemutató dátum pedig 2017 június 23. 2017-ben mutatják be egyébként az Igazság Ligája első részét is, aminek szintén Gadot a főszereplője, így a színésznőnek sűrű éve lesz jövőre.