Dwayne Johnson hangján dörmög az új Disney-hős

2016.01.05. 07:50 Módosítva: 2016.01.05. 08:29

Kijött egy új kép és egy werkvideó is az idén novemberben mozikba kerülő Moana című animációs filmhez. A Disney legújabb meséjében a Szikla, azaz Dwayne Johnson lesz az izomhegy maori félisten, Maoi hangja, aki egy polinéz kalandorlányt kísérget a Csendes-óceánon. 

A Moanát eredetileg 2018-ban akarta csak bemutatni a Disney, de a Jégvarázs óriási sikere után egyértelmű volt, hogy azonnal szükség van egy újabb női mesehősre.

A történet egy kis vitorláson utazgató polinéz felfedezőlányról szól, aki a Csendes-óceán szigetvilága körül hajózik, de nem egyedül. Többek között a félisten Maui csatlakozik hozzá, hogy Moana kivételes navigációs tehetségét kihasználva felfedezzenek egy mesés szigetet. Az animációban más mitológiai lények, istenek is szerepelnek majd.

Moana - Dwayne Johnson Disney-meséje

A Moanát John Musker és Ron Clements rendezi, ők korábban olyan nagy sikerű animációs filmeken dolgoztak együtt, mint az Aladdin és A kis hableány. Az animáció további érdekessége, hogy a félig szamoai származású Dwayne Johnson szereplése mellett Moana hangját is egy Hawaii szigetén született színész, Auli'i Cravalho kölcsönzi. (via Geektyrant)