Jobbnál jobb előzeteseket hozott a Super Bowl

2016.02.08. 11:35

A tegnap este, magyar idő szerint ma hajnalban véget ért, 50. Super Bowl alatt nemcsak a borotva- és üdítőital-gyártók reklámoztak fél percenként 5 millió dollárért, hanem a nagy filmstúdiók is. A fél- és egypeces szpotokból leginkább azoknak a filmeknek jutott, amiktől nagy bevételt várnak, azaz a képregényfilmeknek (Amerika kapitány, Deadpool, X-Men, Tini nindzsa teknősök), de belefért a merítésbe Jason Bourne is, azaz az ötödik Bourne-film, egy animációs gyerekfilm, és két sci-fi is, valamint a CGI-állatparádét ígérő Dzsungel könyve. Ja, és a borzasztó Egyiptom istenei, de azt inkább hagyjuk.

Captain America: Civil War (Amerika kapitány: Polgárháború)

Sok új jelenet, hatásos zene, de a sztoriból túl sokat nem vázol fel, inkább csak hangulatot teremt. Megjelenik benne Black Panther is.

Marvel's Captain America: Civil War - Big Game Spot

Deadpool

Semmi extra, pár új képsor az eddigiekhez képest, de a hangulat itt is átjön, Ryan pimasz narrálása továbbra is jelzi, hogy ez lesz az a szuperhősfilm, amit az eddigieknél is kevésbé szabad komolyan venni.

Deadpool | Superb Owl TV Spot | 20th Century FOX

10 Cloverfield Lane

A 2008-as JJ Abrams-horror testvérfilmje/folytatása az előzetes alapján arról szól, hogy egy csaj autóbalesetet szenved, és egy fanatikus túlélő/végítélethívő/bunkeépítő/helyi Szalacsi elrabolja, hogy biztonságban legyen - a Cloverfieldben látott szörnytől.

10 Cloverfield Lane Super Bowl Ad (2016) - Paramount Pictures

Jungle Book (A dzsungel könyve)

Élőszereplős Dzsungel könyve a Disneytől kismillió CGI-állattal, akik Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Christopher Walken és Giancarlo Esposito hangján szólalnak meg. Az előzetes jó, de a CGI néha borzasztóan kilóg.

The Jungle Book Official Big Game Trailer

Jason Bourne

Tudtuk, hogy lesz Bourne 5, de azt nem, hogy milyen címen. A filmben Bourne már mindenre emlékszik, és nagyon megver pár, elképsztően kigyúrt palit, aztán Las Vegasban összetör vagy harminc autót. Ja és robban is valami. Jó lesz ez.

JASON BOURNE - First Look (HD)

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 (Tini nindzsa teknősök 2)

Hát, akinek az első bejött, annak biztos bejön majd a második is, de az nem én leszek. Sem a rajzfilmsorozat, sem a filmek létét nem értem.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 - Big Game Spot

Independence Day: Resurgence (A függetlenség napja 2)

Visszajönnek az alienek és nagyon elbánnak velünk, minden nagyváros a föld színével lesz egyenlő, de régi ismerőseink nem adják fel, és miközben valaki az amerikai himnuszt énekli rendületlenül és folyamatosan, kinyírják az idegneket.

Independence Day: Resurgence | Super Bowl TV Commercial |

X-Men: Apocalypse (X-Men: Apokalipszis)

Egy ősi mutáns, sőt, Az Eredeti Mutáns, Apokalipszis úgy dönt, hogy négy másik mutánssal karöltve elpusztítja a Földet, mert csak. Tessék kitalálni, ki állhat ellen neki.

X-Men: Apocalypse | Super Bowl TV Commercial | 20th Century FOX

The Secret Life of Pets (Házikedvenceink titkos élte)

Animációs film arról, hogy mit csinál Kántor és Cirmike, ha a gazdi nincs otthon. Isznak a budiból és hadbangelnek valami ütősebb metálra, mi mást.

The Secret Life Of Pets – The Big Game Spot (HD) – Illumination

Gods of Egypt (Egyiptom Istenei)

Borzasztó gagyi trükkparádé fehér emberekről, akiket egyiptomi isteneknek ad el Hollywood, és akik egymással harcolnak, mert mittudomén miért, kit érdekel, ezt a filmet csak nagyon mazochisták nézik meg amúgy is, nekik meg mindegy a történet.

Gods of Egypt (2016 Movie) Official Game Day Spot – “War”

Ne maradjon le semmiről!