Kórházba került, gyomorszondát kap Gábor Zsazsa

2016.02.09. 21:54

Szombaton még a 99. születésnapját ünnepelte, két nappal később már mentő vitte az egyik Los Angeles-i kórházba Gábor Zsazsát, írta kedden a TMZ, majd az is kiderült, hogy a színésznőnek gyomorszondát ültetnek majd be az orvosai.

Kilencedik férje, a német Frederic von Anhalt herceg elmondta, hogy a műtétre még a napokban sor fog kerülni. Miután beültették a műszert, Zsazsát mesterségesen fogják majd táplálni vele, írja az MTI is.

A férj szerint feleségének víz került a tüdejébe, belázasodott, majd miután túl sok nyál gyűlt össze gyűlt össze a torkában, és az otthoni gondozását végző személyzet már nem tudott segíteni rajta, úgy döntöttek orvost hívnak. A doktor eltávolította a felgyülemlett nyálmennyiséget, de mivel ez sem orvosolta a problémát, kórházba vitték.

Az egykori filmcsillag, szexszimbólum és Miss Hungary már hosszú ideje nem szerepelt a nyilvánosság előtt. Egy 2002-es autóbalesete miatt részben lebénult, majd kilenc évvel később egy fertőzés miatt jobb lábát – térdtől lefelé – amputálni kellett. Gábor Zsazsának közben két stroke-ja is volt, hosszú ideje ágyhoz kötött, állandó ápolásra szorul.

Ezen a felvételen a Friderikusz Show vendégeként szerepel kilencedik férjével, Frederic von Anhalt herceggel, közben pedig jól le is kever egyet Friderikusznak:  • Hírek
  • Hírek