Mellnagyobbítást és izraeli luxusutat kapnak az Oscar-jelöltek

2016.02.09. 07:06

Minden rendező és színész jelölt szuper reklámcsomagot kap majd idén is az Oscar-gálán, csakúgy, mint minden évben, amiben rengeteg furcsa ajándék is lesz, írja az Independent. A csomag értéke egyébként elég nagy, sőt, eddig a legnagyobb, 200 ezer dollár, a tavalyi jelöltek például csak 125 ezer dolláros ajándékot kaptak. És ezt tehát nem csak azoknak jár, akik megnyerik az Oscart, hanem minden olyan színésznek és rendezőnek, akit egyáltalán jelöltek valamilyen díjra, - így a Saul fiát rendező Nemes Jeles Lászlónak is, akit a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelöltek. UPDATE: A Saul fia stábja jelezte az Indexnek, hogy a legjobb idegen nyelvű film kategória jelöltjei nem kapnak ilyen ajándékcsomagot, így sajnos Nemes Jeles László sem. 

Vicces módon a legdrágább dolog egy 55 ezer dolláros, tíznapos luxusút Izraelbe, de szerencsére jár mellé egy 45 ezer dolláros utazás Japánba is. Sajnos ez egy gyalogos túra, még ha luxus is. Emellett egyéves korlátlan Audi autóbérlést is kapnak ajándékba a jelöltek, - bár nem tudni, hogy ezt Magyarországon is be lehet-e váltani, - és soha többé nem kellene majd arckrémre sem költeni, kapnak ugyanis egy egész életre szóló Lizora kozmetikai utalványt.

A 250 dolláros, vágynövelő Arouser nevű terméket csak a női jelöltek kapják majd meg. Megkapja viszont minden jelölt azt a 1900 dolláros mellemelő kezelést, ami a páciens saját vérét használva teszi kerekebbé a melleket, implantátum nélkül. Hollywoodban ez most állítólag a legmenőbb. Nem beszélve az 5500 dolláros lézeres bőrkezelésről.

Mondjuk valószínűleg Nemes Jeles László simán becserélné a japán gyalogtúrát meg a mellemelést az Oscar-díjra, ezt mondjuk nem csodáljuk.

Ne maradjon le semmiről!