Nagy kulimászban a gazdaságos Éhezők viadala

2016.02.09. 11:21

Sosem lett az az Éhezők viadal-verő, aminek szánták, de valahogy mindig éppen hogy összekaparta a pénzt a Beavatott-sorozat, ami az IMDb alapján elég zavaros magyar címeken fut: A beavatott, A lázadó, A beavatott-sorozat: A hűséges, és A hűséges – 2. rész. Pont ezzel az utolsóval került most nagy slamasztikába a Lionsgate, ugyanis az eddig két epizódot is rendező Robert Schwentke (Red) úgy döntött, hogy inkább elmegy pihenni, írja a Deadline.

Állítólag nincsen harag, csak arról van szó, hogy eléggé megviselte, hogy két részt kellett pihenés nélkül leforgatni. A gond csak az, hogy a filmnek fix a bemutatója, elvileg 2017. június 9-én kellene mozikba kerülnie, szóval a stúdiónak maradt nagyjából másfél éve, hogy berángasson egy kompetens rendezőt, aki össze tudja rántani ennek a mérsékelt sikerű sorozatnak a befejező részét.

A sorozat Veronica Roth könyvei alapján készült, a filmekben Shailene Woodley és Miles Teller játsszák a főszerepet. Nem túl meglepő módon egy posztapokaliptikus világról szól, ahol, és most átadom a szót Sixxnek.

A sorozat harmadik része, A Beavatott-sorozat: A hűséges, 2016. március 10-én kerül magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!