A nézőt agyalják meg a szuperlátványos akciófilmben

2016.02.12. 06:52

Ilja Naishuller bemutatkozó filmje, a korábban még a mai címének csak egyik felével operáló Hardcore Henry úgy néz ki, hogy komoly mérföldkő lesz az akciófilmek történetében. Hogy a minőségével, vagy inkább csak a stílusával, az majd a bemutató után fog eldőlni. Ugyanis ebben a filmben mindent, de tényleg mindent a néma, robotvégtagokkal kiegészített főhős szemszögéből nézünk, verekedéseket, a lövöldözéseket, a robbanásokat, és a nagyon véresnek tűnő leszámolásokat.

HARDCORE HENRY Official Trailer (2016) First Person Action Movie HD

A filmben az új előzetes szerint feltűnik Sharlto Copley mellett Tim Roth is, de hogy pontosan milyen szerepben, azt nem tudni. Nem mintha a sztori annyira fontos lenne a Hardcore Henry-ben, inkább arról van szó, hogy azt lássuk, amit a főszereplő, amikor bevág egy gránátot egy kisbusz napfénytetőjén, leszaltózik a felrobbanó autóról, aztán egy motoros mögött landol az ülésen. Ha engem kérdeztek, nem biztos, hogy ezt 80 percig jó móka nézni, de így előzetesben nem rossz a látvány.

A Hardcore Henry-t tavaly már vetítették a Torontói Filmfesztiválon, de idén került az Egyesült Államokban moziba, méghozzá április 8-án. Magyar bemutatóról nem tudunk.

Ne maradjon le semmiről!