Ewan McGregornak rendesen meggyűlik a baja az orosz maffiával

2016.02.12. 13:54

John le Carré brit kémregénygyáros 2010-es bestselléréből Susanna White készített azonos című filmet, amihez Ewan McGregor mellet Naomie Harrist, Damian Lewist és Stellan Skarsgardot is sikerült megnyernie. Ahhoz képest, hogy a filmet már 2014-ben elkezdték forgatni, viszonylag későn készült el az első előzetes.

A mi emberünk sztorija szerint McGregor egy oxfordi tanárt alakít, aki épp barátnőjével nyaral, amikor megismerkedik egy orosz milliomossal, Gyimával, akinek az orosz maffia könyvelőjeként sikerült megszednie magát, de mostanra épp kitálalni készül – ezzel kezdődnek a bonyodalmak. Az író egyébként a pénzmosó férfi karakterét a saját apjáról mintázta, akivel nem volt éppen jó a viszonya, a moziban pedig Skarsgard alakítja majd.

A filmet egyébként számos helyszínen forgatták, például Londonban, Párizsban, Bernben, Finnországban, a francia Alpokban és Marrákesben.

OUR KIND OF TRAITOR - Official new trailer

Amerikai bemutatóról még nem tudni, az Egyesült Királyságban május 6-án lesz a film premierje, nálunk pedig egy héttel később, május 12-én.

Ne maradjon le semmiről!