Jennifer Aniston tamponvásárlás közben ismerkedik

2016.02.12. 14:59

A Valentin nap és a Szilveszter éjjel után ezúttal az Anyák napja ihlette meg Garry Marshallt, aki ezúttal egy nemrég elvált szingli anyáról készített filmet. A Jennifer Aniston által alakított Sandy egyedül próbál boldogulni, miközben exférje épp most vett el egy nála jóval fiatalabb lányt.

A volt férjt a Hitmanből és a Die hard 4.0-ból ismert Timothy Olyphant testesíti meg, új feleségét Shay Mitchell a Hazug csajok társaságából, miközben a bubifrizurás Julia Roberts egy munkamániás műsorvezetőnőt alakít, Kate Hudson pedig az anyjával van épp baromira elfoglalva. Aztán Jason Sudeikis is felbukkan, aki egy tinédzserkorú lányt nevel, és épp tamponvásárlás közben sodorja össze az élet a másik egyedülálló szülővel.

Sudeikis és Aniston egyébként már a 2013-as Családi üzelmekben is együtt szerepelt, amiben egy kamucsaládot alakítanak, és amit az év legjobb vígjátékának neveztünk. Julia Roberts pedig a Micsoda nő óta immár negyedjére szerepel Marshall valamelyik filmjében.

Az Anyák napja az anyák napját megelőző hétvégén, április 29-én kerül majd mozikba az Államokban, itthon pedig egy nappal korábban, április 28-án nyit majd a mozikban.