Emma Watson szektás lesz

2016.02.19. 08:59

Érkezett egy új előzetes az Oscar-díjas Florian Gallenberger új fimljéhez, a Coloniához. Ebben Emma Watson egy stewardesst alakít, akinek a pasija a '70-es évek Chiléjében Salvador Allende elnököt éltető grafikákat készít. Aztán jön Pinochet, és Watson párját a Méltóság-kolóniába szállítják, ami voltaképpen egy eldugott erődítményben létrehozott kriptofasiszta szekta a nőgyűlölő vezetőt játszó Michael Nyqvisttal. Emma Watson elhatározza, hogy önszántából csatlakozik a szektához, hogy kiszabadíthassa a szerelmét.

A film igaz történet alapján készül, mivel a tábor tényleg létezett, és a Pinochet-rezsim titkosszolgálata használta kínvallatásra és elzárásra, miközben a felszínen egy javarészt német bevándorlókból álló közösség élt szektaként egy náci, Paul Schafer irányításával. Azóta kiderült, hogy rendszeresen követtek el a szektában kiskorúak ellen szexuális bűncselekményeket, Schafer végül 20 évre ítélték 25 kiskorú megrontásáért.

A Coloniát hivatalosan mától vetítik a mozik Németországban és Svájc német nyelvű régiójában, magyarországi forgalmazásról egyelőre nem tudni.