Tableten és okostelefonon is nézhetjük a Saul fiát

2016.02.26. 16:33

A hét közepén még arról cikkeztünk, hogy Magyarországon először az RTL Klub adja le a Saul fiát (méghozzá reklámok nélkül, mint a Schindler listáját), pénteken pedig az is kiderült, hogy a moziba járók után először a Vodafone Red Mozi előfizetői nézhetik meg Nemes Jeles László filmjét.

Ez azt jelenti, hogy április elsejétől okostelefonon, táblagépen, számítógépen és tévén egyaránt meg lehet nézni majd az akkor már talán Oscar-díjas alkotást a Red Mozi saját alkalmazásán vagy a honlapján keresztül.

A Saul fiát eddig több mint 150 ezer néző látta a mozikban, amivel a Vajna-rendszer legsikeresebb magyar filmje lett. A Saul fiát az Aranyglóbusz elnyerése és az Oscar-jelölés után telt házzal vetítették a mozik, a középiskolások pedig egy ideje ingyen nézhetik az Uránia moziban. Nemes Jeles filmjének első jelenete később a New York Timesra is felkerült a rendező kommentárjával.

Szeretne még többet tudni a vasárnapi Oscar-gáláról? Ha van 64 perce, hallgassa meg főzés-teregetés-mosogatás vagy autózás-edzés-utazás közben az új podcastunkat, amiben az Oscar-díjátadóról dumálunk egy órán keresztül.