Jövő karácsonyra érkezik a Creed 2

2016.03.04. 06:47

„Azt gondoljuk, komoly sztori van Adonis Creed mögött, amit mindenképpen érdemes bemutatni, és már haladunk vele” - ezt a Creed producere mondta arra utalva, hogy valóban lesz Creed sorozat. Most úgy tűnik a sorozat második része már úton is van.

A Creed következő része egyben a Rocky Balboa-franchise hetedik epizódja lesz, és Irwin Winkler producer szerint el is indultak az előkészületek. A következő hetekben már el is kezdjük a folytatást - mondta a producer, aki annak idején az eredeti Rocky filmért egyébként Oscar-díjat is kapott. Winkler megerősítette, hogy a következő rész már egyáltalán nem fog Rockyról szólni, habnem teljesen Creedre koncentrálnak majd.

A Creed után egyébként Sylvester Stallone is megerősítette, hogy ez volt az utolsó Rocky-film, amiben szerepelt. Pontosan ezért szinte mindenki biztosra vette, hogy szerepére nem csak az Oscar-jelölést kapja majd meg, hanem a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat is, - ez azonban nem így történt.

Winkler egyelőre nem erősítette meg, hogy Ryan Coogler rendező és Michael B. Jordan főszereplő is visszatér-e majd. A Creed 2 bemutatója 2017 novemberében lehet.