Macaulay Culkin benne lesz az év legnagyobb őrületében

2016.03.11. 13:07

Adam Greent a legtöbben zenészként ismerik, szólóban (ahogy a 2008-as Szigeten is fellépett) vagy a Moldy Peaches duó feleként, pedig olykor filmesként és képzőművészként is alkot. Legújabb filmjéhez mindhárom tevékenységet egy kalap alá hozta.

Az Adam Green's Aladdin című moziban az Ezeregyéjszaka világa kap modern köntöst, amiről Green a Twin magazinnak azt mesélte, hogy az ő változatában a lámpás helyett egy 3D-nyomtató szerepel, ami kinyomtatja az interneteket, Jázmin hercegnő pedig olyan lesz, mint valamelyik Kardashian, aki a korrupt szultán valóságshowjában szerepel.

A film előzetese is épp olyan zavarbaejtő, mint a jól ismert történet szexuálisan túlfűtött tálalása:

A modern Aladdinban a papírmasé tárgyak és díszletek között igazi színészek játszanak: a címszereplőt például maga Green alakítja, de felbukkan még Zoë Kravitz a tavalyi, hat Oscart begyűjtő Mad Maxből, valamint Macaulay Culkin is, akivel a zenész már korábban is dolgozott együtt, méghozzá egy iPhone-nal felvett, The Wrong Ferarri című filmen.

Green egyébként a Kickstarteren kalapozta össze a pénzt az ötlete megvalósításához, így 2014 nyarán már fel is tudták venni a jeleneteket. A filmet az Egyesült Államokban és Kanadában lehet majd először látni, április közepétől, majd május 12-től a többi országban is. Filmzene is készült hozzá, például ez:

Ne maradjon le semmiről!