Harmadjára is jönnek, látnak, de visszamennének

2016.03.18. 06:57

Áprilisban kerül mozikba a Jöttünk, láttunk, visszamennénk harmadik része, amelyre szerencsére az eredeti, 1993-as film főszereplői is igent mondtak, így Jean Reno és Christian Clavier ismét együtt szerepel. A legújabb film eredetileg La Terreur alcímmel került volna mozikba, ám a közelmúlt párizsi eseményei miatt ezt végül inkább La Révolutionra változtatták, így A forradalom alcímmel kerül nálunk is moziba.

368503.jpg-r 1280 720-f jpg-q x-xxyxx
Fotó: Nicolas Schul - GAUMONT - OUILLE PRODUCTIONS - NEXUS FACTORY

Az új rész ott folytatódik, ahol az előző film véget ért: Godefroy lovag és pajzshordója, Jacques-Foches 1794-ben, a francia forradalom kellős közepén találja magát, ahol mindjárt bele is botlanak Zsákfos egyik utódjába, Jacques Focheaux-ba, aki Napóleon bizalmasa és közvádló is egyben, és a fejébe veszi, hogy guillotine alá küldi a két időutazót. De nemcsak rájuk feni a fogát, hanem Godefroy utódaira is, akik gőgös arisztokrataként, arrogáns viselkedésükkel érdemelték ki Focheaux ellenszenvét. Godefroy azonban nem hagyja sem magát, sem a családot.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom (2016)

A forgatókönyvet a jól bevált páros, Jean-Marie Poiré és Christian Clavier írta, a rendezői székbe ezúttal is  Jean-Marie Poiré került, illetve Marie-Anne Chazel (Ginette) is visszatér majd. A film április 14-én kerül majd a hazai mozikba, a magyar szinkronos előzetest az Indexen lehet először megnézni.

Ne maradjon le semmiről!