Azonnal néznénk a magyar kerekesszékes akciófilmet

2016.03.22. 08:14 Módosítva: 2016.11.15. 00:43

Megérkezett az első előzetes Till Attila második játékfilmjéhez, a Tiszta szívvel-hez, amit nagyjából úgy lehetne pár szóban összefoglalni a beharangozó alapján, hogy egy kerekesszékes akcióvígjáték.  A főszereplője Thuróczy Szabolcs, rajta kívül pedig tényleg fogyatékossággal élő emberek a szereplők.

Thuróczy játssza Rupaszovot, a lebénult tűzoltót, aki bevezeti a két másik szereplőt (Fenyvesi Zoltán és Fekete Ádám) az életbe és az alvilágba. Rajtuk kívül még Balsai Móni (Liza, a rókatündér), Danis Lídia és dr. Vitanovics Dusán szerepelnek a filmben.

Tiszta Szívvel (2016) előzetes

Ami irtó jól néz ki az előzetes alapján, szóval vagy a Tiszta szívvel lesz egy szórakoztató film, vagy a magyar szakma megtanult beharangozókat vágni, mert ezt a filmet azonnal látni akarjuk. Sajnos április 28-ig várni kell.

Ez Till Attila második játékfilmje a 2008-as Pánik után. Közben a tévés műsorvezetés mellett leforgatta 2011-ben a Csicska című rövidfilmjét, ami több díjat is nyert különböző nemzetközi filmfesztiválon. A Csicskát meg lehet nézni teljes egészében az Indafilmen:

Csicska

Ne maradjon le semmiről!