Nem tudni, ki az apja Bridget Jones gyerekének

2016.03.24. 06:46

Szeptemberben érkezik a mozikba a harmadik Bridget Jones-film, amihez megérkezett az első előzetes. Ebből kiderül, hogy az éppen élete egyik legjobb időszakát élő, már a negyvenes éveiben járó Jones kisasszony még mindig szingli, de ennek ellenére teherbe esik. A bökkenő csak annyi, hogy nem tudni ki az apa. Az egyik lehetséges jelölt Colin Firth, akivel már van közös múltjuk, a másik jelölt Patrick Dempsey, akivel a jelek szerint a Glastonbury fesztiválon ismerkedett meg. Hugh Grant valószínűleg már nem tűnik fel, cserébe egy pillanat erejéig látni a trailerben Ed Sheeran brit popénekest is.

Bridget Jones's Baby (2016) előzetes

A történet tehát arról szól majd, hogy ki vajon Bridget gyermekének az apja, és az előzetes szerint a főszereplő ezt az apró kis félreértést a lehető leghosszabb ideig igyekszik titkolni a két férfi előtt.

A filmet az első Bridget Jonest rendező Shannon Maguire-re bízták és szeptember 16-án kerül a brit mozikba. A magyar bemutatóról és címről (az angol cím Bridget Jones's Baby) egyelőre nincs információ, de kizárt dolognak tűnik, hogy majd pont a harmadik Bridget Jonest ne mutassák be a hazai mozik.

Ne maradjon le semmiről!