Kiderült, ki lesz a Viszkis Antal Nimród filmjében

2016.03.25. 19:36

Csütörtökön, amikor kiderült, hogy a Filmalap 1,1 milliárd forinttal áll Antal Nimród Viszkis-filmje mögé, még arról írtunk, hogy a szereplők névsorát csak május végén teszik nyilvánossá az alkotók, amikor a forgatások elkezdődnek. Az Origo Filmklubja azonban pénteken megtudta, hogy ki alakítja majd a fő- és címszereplőt. Amikor a Facebook-oldalukon feltették a kérdést, hogy ki tudná a legjobban eljátszani a hokisból lett bankrablót, a több vicces válasz mellett (Kern András, Mucsi Zoltán) Nagy Zsolt nevét írták a legtöbben. A találgatásnak maga a színész vetett véget, amikor egyetlen hozzászólással lelőtte a bulit:

Nincs értelme találgatni, mondom: Szalay Bence

Nagy Zsoltot állítólag castingra sem hívták be, értesülését azonban a produkció ügyeit ismerő források is megerősítették az Origónak.

Szalay Bence 1992-ben született, 2014 óta tanul a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ahol Zsótér Sándor és Börcsök Enikő az osztályfőnöke, osztálytársai között pedig az a Nagy Katica is ott van, aki a gólyatábori erőszakról szóló film főszerepét is alakítja. Szalay már nyolcéves korában szerepelt a Jászai Mari Színház A kölyök című előadásában, és felbukkan majd a Terápia harmadik évadában is.

Ez itt ő: